Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cu cine s-au pus ”bombardierii” de la Costinești. Jandarmul care i-a pus la punct a luptat 10 ani în Legiunea Străină

Unul dintre jandarmii care i-au pus la punct pe ”bombardierii” din Costinești a luptat 10 ani în Legiunea Străină și este fost rugbist. Cei patru scandalagii de pe plajă n-ar fi avut nicio șansă dacă jandarmul îi lua mai în serios.  

Jandarmul care i-a imobilizat marți pe cei patru ”bombardieri” de pe plaja din Costinești a luptat 10 ani în Legiunea Străină și este fost rugbist de performanță, scrie Replica de Constanța.

Bărbatul este chiar din Costinești și a plecat la un moment dat în Franța, unde s-a înrolat în Legiunea Străină, după un examen dur.

A luptat 10 ani în cele mai cunoscute trupe speciale din lume înainte de a se întoarce acasă, unde a intrat în Jandarmerie.  

Jandarmul s-a bucurat de o apreciere masivă din partea opiniei publice, pe rețelele sociale, după apariția înregistrărilor în care poate fi văzut cum îi liniștește și încătușează pe ”bombardierii” din Costinești.

Citește și
bataie costinesti
„Haideți, c-avem bătaie!”. De la ce a pornit încăierarea dintre niște turiști și jandarmi pe o plajă din Costinești
”Bombardierii”, violenți și când au fost eliberați

Toți cei patru bătăuși au fost reținuți de polițiști și jandarmi, dar eliberați imediat de judecători, deși au numeroase antecedente penale și sunt cunoscuți pentru fapte comise cu violență.

La ieșirea din sediul Poliției Costinești, ”bombardierii” la bustul gol au devenit dintr-odată agresivi față de o persoană care îi filma și au amenințat-o direct: ”Pe tine, cheliosule, pe tine te bat când te prind”. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult