Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Centrul Vechi din București a ajuns într-o stare deplorabilă. Motivul pentru care s-a turnat beton pe străzile istorice

Centrul Vechi al Capitalei a ajuns într-o stare deplorabilă. Străzile pavate cu piatră cubică au fost distruse de o firmă care lucrează la înlocuirea conductelor de gaze din centrul istoric al Bucureștiului.  

Porțiuni din străzile Lipscani și Smârdan, care erau pavate, cândva, cu piatră cubică, sunt acum acoperite cu piatră cubică.

De iarna trecută se schimbă conducte din rețeaua de distribuție a gazelor naturale pe mai multe străzi din Centrul Vechi. Sunt vizate străzile Lipscani, Eugeniu Caranda, Splaiul Independenţei, Ion Ghica, Toma Caragiu, Şelari, Dr. Râureanu, Franceză, Smârdan, Stavropoleos, Eforie și Domniţa Anastasia.

Pentru aceste lucrări, Primăria Municipiului București i-a eliberat încă de vara trecută companiei S.C. Engie România S.A. o autorizație de construcție care are termen de valabilitate de 12 luni și permite lucrări pe o durată de cel mult 7 luni, de la data începerii.

Dar, respectivele lucrări au început abia la jumătatea lunii decembrie 2022. Constructorul care lucrează pentru Distrigaz Sud Rețele - parte a Engie România - este, potrivit panoului de lucrări, firma I.R.I.G.C Impex SRL.

Citește și
dragobete
Cum au petrecut cuplurile de Dragobete, în Centrul Vechi. ”Îi mulțumesc în privat, într-un mod foarte special”

Află motivul pentru care s-a turnat beton pe străzile istorice din Centrul Vechi al Capitalei, pe spotmedia.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult