Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce se va întâmpla cu controlorul care nu a purtat mască în tramvai

Societatea de Transport București a anunțat că îl va sancționa pe controlorul care a fost surprins fără mască într-un mijloc de transport în comun. 

”El e unul dintre controlorii care te amendează pentru că nu porți mască în STB”, a fost mesajul scris pe facebook, alături de poza cu controlorul fără mască.

”Vorbește cu o gagică pe speaker ca să auzim toți. Doar suntem la el la birou până la urmă”, a adăugat călătoarea care a surprins momentul.

Conducerea STB a transmis să regretă incidentul și asigură că toți angajaţii au fost dotaţi cu măşti de protecţie și sunt instruiţi să respecte reglementările în vigoare.

”STB S.A. a identificat persoana care nu respectă prevederile stabilite prin lege și a început cercetarea disciplinară a angajatului în cauză, pentru punerea în pericol a sănătăţii şi vieţii călătorilor sancţiunea putând ajunge până la desfacerea contractului de muncă”, a transmis compania într-un comunicat.

Citește și
agent de paza
VIDEO. Un agent de pază a scuipat un client al unui supermarket după ce acesta i-a spus că nu poartă mască

Compania a precizat că ”reprezentanții săi nu au dreptul de a aplica sancţiuni celor care nu poartă mască în interiorul mijloacelor de transport în comun sau o poartă în mod necorespunzător. Conform legii, aplicarea acestor sancţiuni revine exclusiv Poliţiei sau Jandarmeriei”.

Călătorii care observă un comportament inadecvat al angajaţilor STB au fost îndemnați să facă sesizări la adresa de e-mail info@stbsa.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult