Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Căutarea persoanelor dispărute în urma incendiului de la Ferma Dacilor va continua şi pe timpul nopţii

Echipele de pompieri vor continua şi pe timpul nopţii căutarea persoanelor care sunt încă date dispărute în urma incendiului de la Ferma Dacilor, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.  

Până în prezent au fost găsite cinci victime carbonizate (patru adulţi şi un copil), iar trei persoane, un adult şi doi copii, sunt dispărute, astfel că autorităţile fac eforturi pentru găsirea lor.

De asemenea, două persoane au fost duse la spital cu arsuri.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Andrei Ilinca, a declarat, pentru AGERPRES, că o femeie de 47 de ani, care a suferit arsuri pe 5% din corp, la nivelul feţei şi al unei mâini, a rămas internată în Secţia de Chirurgie Plastică, iar un adolescent de 16 ani, cu arsuri pe 8% din corp, a fost transferat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Cazul este preluat de un procuror criminalist, iar cauza incendiului va fi stabilită în cadrul anchetei.

Citește și
incendiu ferma dacilor
Prefectul de Prahova anunţă acţiuni de verificare a pensiunilor privind autorizaţia de securitate la incendiu

„Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe de specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, pentru a sprijini ancheta”, a informat IGPR.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au deschis un dosar penal pentru distrugere şi ucidere din culpă în acest caz.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că anchetatorii nu exclud nicio variantă, fiind luate în calcul atât izbucnirea focului ca urmare a unei acţiuni intenţionate, cât şi varianta unui accident.

Ferma Dacilor este un operator economic cu funcţiuni de cazare şi restaurant, aflat în satul prahovean Tohani. Conform datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, obiectivul nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult