Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cât costă să închiriezi un Moș Crăciun de sărbători. „Au început să mă rezerve”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trebuie să arate ca un bunic cu barbă naturală, iar odată îmbrăcat în mantie roșie să-i impresioneze pe cei mici și pe părinții lor.  

Generoșii Moși Crăciuni care vor împărți darurile în seara de ajun, sunt în această perioadă vânați de toată lumea.

Studiourile foto sunt pline de familii care își doresc amintiri de sezon.

Fiecare moș face tot ce poate pentru a cuceri inimile celor mici. Un Moș Crăciun le va aduce daruri copiilor de la malul mării, din Constanța.

Moș Crăciun: „Costumul este dat cadou de la elfii mei din laboratorul de jucării. Multe matariale rezistente pentru că moșul merge pe tot globul și trebuie să fie foarte rezistent. Apar prin surpriză. Ba prin horn, ba pe sub brad, ba pe după brad, ba din sanie".

Cei care vor ca Moș Crăciun să îi viziteze în seara de ajun, trebuie să plătească cel puțin 1.000 de lei. Dacă vizita moșului este programată aproape de miezul nopții, tarifele cresc până la 1.300 de lei pentru 20 de minute.

Citește și
mița biciclista
Casa faimoasei Mița Biciclista, vedeta unui spectacol de lumini. Istoria proprietății primită cadou de Maria Mihăescu

Pe rețelele sociale, ori pe platformele de anunțuri ofertele sunt variate. La Craiova, spre exemplu, Moș Crăciun se poate închiria cu 200 de lei în timp ce în Bacău sau Bârlad 20 de minute cu el costă 150 de lei.

Un Moș Crăciun este rezervat încă din luna septembrie, iar pentru 24 decembrie nu mai are niciun loc liber. Atuurile lui sunt farmecul și vocea. Deocamdată exersează și își probează costumul.

Moș Crăciun: „Croitoreasa mea știe. Fire de barbă, căciulă de molton și cizmele. Au început să mă rezerve”.

Până să vină cu sania trasă de reni și să intre pe horn, moșii așteaptă acum scrisorile tuturor copiilor.

Atelierele foto sunt aglomerate

Mulți cer poze artistice cu necuvântătoarele iubite. Wakey, un căţel de trei ani din rasa Akita Inu, este nelipsit din albumul de familie pentru Crăciun, unde a învăţat să pozeze liniştit, alături de prietenul său, Alex.

Un pomeranian a fost adus pentru prima dată la o şedinţă foto de stăpâna lui, Ema.

Femeie: „Având în vedere că are deja nouă anișori mi-a venit în cap că ar trebui să fac niște poze memorabile cu el. O să pun peste tot în ramă. M-am îndrăgostit de pozele astea".

Ana Dermanschi, fotograf: „Cererea a crescut foarte mult pe partea asta de animale. Undeva la 30% mi-au cerut să vină neapărat cu animăluțele lor de companie, căci şi ei fac parte din familia lor”.

Pe listă apar și pisici. Curioase şi năzdrăvane, felinele s-au lăsat mai greu convinse să stea la cadru.

Preţurile pentru o astfel de şedinţă variază între 400 și 700 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult