Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cât bacșiș ar trebui să lași livratorilor de mâncare? Șoferii spun că trebuie luate în calcul distanța și timpul

Insider le-a cerut mai multor livratori să pună în discuție o problemă aprig contestată: Ce bacșiș ar trebui să oferi pentru o comandă de 20 de dolari?

Întrebarea vine după un incident recent, în care un livrator a fost concediat după ce a înjurat o femeie pentru că a dat bacșiș de 5 dolari pentru o comandă de 20 de dolari.

Șoferii intervievați de Insider au fost în general de acord că valoarea de bază pentru un bacșiș bun este între 15% și 20% din factura totală - inclusiv taxele.

Cu toate acestea mai mulți livratori de la mai multe platforme din domeniu au trimis e-mailuri Insider spunând că articolul a ratat un punct cheie.

Sfaturile bazate pe procente nu țin întotdeauna cont de timpul și efortul necesar pentru a livra o comandă, au spus șoferii.

Luați în considerare timpul de livrare și distanța atunci când dați bacșișul, spun șoferii  

Dacă un bacșiș de 5 dolari pentru o comandă de 20 dolari este bun (sau rău) poate depinde de circumstanțele livrării.

Rutele lungi, traficul, parcarea cu dificultate și întârzierile la restaurant pot face ca cei 5 dolari să fie mai puțin valoroși, au spus șoferii.

Având în vedere acest lucru, clienții ar trebui să ia în considerare și să ofere mai mult bacșiș pentru rutele de livrare mai lungi, au spus șoferii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult