Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Băiat de 15 ani, prins la volan în Alba. Mama lui era pe scaunul din dreapta

Un minor a fost prins de poliţişti la volan în comuna Avram Iancu din judeţul Alba.

Un băiat de 15 ani a fost depistat de poliţişti la volanul unui autoturism în timp ce se afla pe un drum public de pe raza comunei Avram Iancu, alături de minor aflându-se, pe scaunul din dreapta faţă, mama acestuia, care i-a încredinţat autoturismul pemtru a-l conduce.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni l-au depistat pe un minor, în vârstă de 15 ani, din comuna Avram Iancu, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei.

"Pe scaunul din dreapta al autoturismului a fost identificată mama minorului, în vârstă de 39 de ani, care i-a încredinţat acestuia autoturismul, pentru a-l conduce pe drumurile publice", se menţionează în comunicat.

Faţă de minor, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, iar faţă de mama acestuia cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încredinţarea unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

Citește și
Accident la Ciorani
Copil de 2 ani, grav rănit într-un accident în Prahova. Ce a făcut bunicul lui la volan

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult