Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anunțul lui Tudorel Toader privind demisia sa. Reacția lui Dragnea

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat, joi, pe Facebook, că există prea multă preocupare faţă de eventuala lui demisie sau demitere.

"Constat faptul că există prea multă preocupare faţă de eventuala mea demisie sau demitere. Există viaţă şi după ministeriat!", a scris Toader.

Întrebat, joi, dacă are informații privind o eventuală demisie sau demitere a lui Toader, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat că, ultima dată când a discutat cu Toader, acesta nu i-ar fi adus la cunoștință faptul că dorește să demisioneze.

Dragnea a spus, însă, luni, că există în partid "nemulţumiri serioase" faţă de activitatea ministrului Justiţiei, evitând să precizeze dacă acesta este vizat de o remaniere.

Citește și
tudorel toader
DNA critică dur modificările pregătite de Toader. Câți inculpați ar putea beneficia de ele

"Nu putem să vorbim de remaniere de ziua unui om. Există nemulţumiri serioase în partid în legătură cu domnul ministru Toader, mai mult sau mai puţin îndreptăţite, dar eu zic să aşteptăm să treacă şi zilele următoare pentru că s-a format un grup de lucru, o discuţie pe care a avut-o doamna Dăncilă cu domnul Timmermans pentru a duce la capăt discuţiile despre codurile penale şi alte ordonanţe pe care intenţionează să le mai dea Guvernul", a afirmat Dragnea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult