Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițiștii au crezut inițial că a fost ucis de vitele sale. Detaliul care i-a făcut să realizeze că este vorba de o crimă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trei indivizi care au intrat în curtea unui bărbat din judeţul Satu Mare ca să-i fure vitele şi găinile au fost surprinşi chiar de gospodar, iar în încăierarea care a urmat, proprietarul a fost ucis în bătaie.

Victima e un bărbat de 62 de ani care locuia singur, în comuna Bixad, de când s-a despărțit de soție.

În urmă cu două zile, în toiul nopţii, ar fi auzit zgomote în curte și a ieșit să vadă ce se întâmplă, i-ar fi suprins pe trei tineri care încercau să îi fure păsările și vitele din grajd. Iar riposta lor a fost extrem de violenţă.

Cei trei au sărit la bătaie și l-au lovit cu pumnii, picioarele și cu o bâtă până când omul a căzut la pământ. A zăcut până dimineață când a fost găsit mort de către o vecină.

Vecină: ”Soțul a sunat că am văzut caprele afară și am zis că ceva nu e în regulă și a sunat la poliție și șeful de post l-a găsit. Până aseară nu ne-am gândit că e crimă”.

Citește și
urgenta general america
O crimă a fost rezolvată după 52 de ani datorită unui muc de țigară. Ce au descoperit anchetatorii
”I-au dat cu ceva cărămidă în cap”

Vecină: ”S-au dus să fure ceva găini și el a ieșit din casă afară și a început a-i bate. Se zice că trei au fost”.

Inițial, polițiștii au crezut că bărbatul a fost ucis de vitele din grajd. Dar rezultatele necropsiei au scos însă la iveală un traumatism sever în zona capului, produs cu un obiect dur. Așa a fost conturată ipoteza unei crime.

Localnic: ”Acum dimineață am auzit că l-au ucis, un vecin, i-au dat cu ceva cărămidă în cap”.

Polițiștii au dat apoi de urma unui tânăr de 24 de ani care a fost reținut că suspect în acest caz. Acum sunt căutați și ceilalți doi indivizi. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe Lângă Tribunalul Satu Mare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult