Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident violent în Botoșani, produs de un șofer băut și fără permis. Un tânăr de 25 de ani este în comă

Un tânăr de 25 de ani a ajuns în comă la spital, în urma unui grav accident pretrecut în zorii zilei, într-o comună din judeţul Botoşani.

Potrivit anchetatorilor, şoferul în vârstă de 36 de ani conducea cu viteză pe drumul județean în localitate, moment în care a pierdut controlul asupra volanului, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, pasagerul de 25 de ani a fost proiectat în afara maşinii şi a fost găsit inconştient într-un şanţ de localnici.

Şoferul, împreună cu un alt pasager şi un minor au fugit de la locul accidentului, dar au fost găsiţi de poliţişti la scurt timp. Erau cu toţii răniţi şi au fost trimişi la spital, pentru a primi îngrjiri.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest şi avea o alcoolemie de0, 42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, poliţistii au descoperit şi că individul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii fac cercetări pentru conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporala din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult