Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident cumplit pe A1. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane, pasageri într-un microbuz, au fost rănite

Un șofer de 47 de ani a murit pe autostrada A1, după ce a pierdut controlul mașinii. Alte patru persoane au fost rănite.  

Un şofer de 47 de ani care într-o curbă la dreapta a pierdut controlul maşinii sale la urcarea pe o bretea a autostrăzii A1, a murit, iar alte patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie au fost răniţi în urma accdentului în care au fost implicate o maşină şi un microbuz în care se aflau 8 persoane, scrie News.ro.

„Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a condus un autoturism pe breteaua de acces spre A1 dinspre DJ693, iar la km 517, în dreptul localităţii Orţişoara, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani. În microbuz se aflau în total 8 persoane”, a precizat IPJ Timiş. În urma impactului, şoferul autoturismului, în vârstă de 47 de ani, a decedat, iar alţi trei bărbaţi şi o femeie, pasageri în microbuz, au fost răniţi şi transportaţi la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult