Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A fost prins bărbatul care ar fi ucis-o pe fata de 12 ani, într-un apartament din Berceni. Acesta se află în Olanda

Principalul suspect în cazul crimei din Berceni a fost prins, sâmbătă, în orașul Tiel din Olanda. Bărbatul se află în custodia autorităților olandeze. Acesta ar fi ucis o fată de 12 ani, apoi i-a ascuns cadavrul într-o canapea.

Acesta a fost depistat cu sprijinul atașatului de afaceri interne al Regatului Țărilor de Jos la București, în țara respectivă, urmând a se desfășura în continuare procedura de predare către România.

Mama fetiței de 12 ani omorată într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei a ajuns, joi seară, în România și a fost audiată vineri. Femeia susține în continuare că nu a știut ce a pățit copila și că este doar martor în dosar.

Mama fetei: „Îi spuneam: ia uite ce curat ai făcut, dar ce nu-ti place că sunt vrednic? Eu atunci cred că a omorât el fata. Eu i-am zis: da' unde e fata când eram în stație la Luică. Aaa, a plecat la tac-su, dar când ma duc acasă nu a vrut să îmi zică de haine. Văd hainele în dulap și zic: ce caută bagajele? Aaa, păi le-a adus și a plecat, a zis că le lasă aici pentru săptămâna viitoare. Când am sunat-o avea telefonul închis”.

Detaliile oferite de Simona Iftimovici unui apropiat chiar la plecarea din Spania sunt similare cu declarațiile facute în fața anchetatorilor. Femeia a ajuns joi seară în țară, iar în vama Nadlac au așteptat-o polițiștii care au adus-o în capitală.

Citește și
crima canapea
Criminalul din Berceni și-a bătut crunt o fostă iubită, în 2014. Fata de clasa a 12-a a fost mituită să-și retragă plângerea

Mama fetei insistă că nu a știut despre crimă. Și vineri a fost audiată tot în calitate de martor. A recunoscut că a plecat din țară împreună cu iubitul ei, dar că pe 7 mai acesta i-ar fi cerut cheile de la apartament ca să se întoarcă în România.

„Eu cred că d-aia a și vrut el să plece acasă, o fi vrut poate să o mute. Două zile a stat, a stat în seara aia acasă și a doua zi a plecat și a aruncat și cheile”.

Cei care au stat împreună cu cei doi la o fermă din Spania spun că bărbatul era agitat și că în decurs de câteva zile a schimbat mai multe cartele de telefon.

Angajator fermă Spania: „Când m-a sunat la angajare nu m-a întrebat cât e salariul, ci când poate să vină... asta mi s-a părut așa... Nu a ieșit decât o dată din camera aia, nu stătea deloc cu noi, pleca mereu, și-a schimbat cred 5-6 telefoane, nu am mai văzut așa ceva”.

Marcel Șerbiuc a fost căutat de poliție în toată Europa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult