Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a înjunghiat soția și fiica, în Sebeș. Ordinul de protecție nu le-a folosit victimelor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Atac sângeros într-o familie din Sebeș! Un bărbat de 44 de ani a dat buzna peste soția și fiica lui, deși nevasta obținuse în instanță un ordin de protecție, după numeroase izbucniri violente ale individului.

Cu o furie ieșită din comun, bărbatul le-a înjunghiat pe amândouă.

Cum scandalurile se țineau lanț în familia celor trei iar bărbatul devenea tot mai violent, soția de 34 de ani a cerut ajutor tocmai pentru a scăpa de teama că oricând se poate produce o nenorocire. Magistrații au emis un ordin de protecție pe 6 luni iar bărbatul de 44 de ani nu mai avea voie să se apropie de femeie, dar și de fiica lor de 16 ani.

Nu a putut să mențină prea mult timp distanța și a mers în casa unde cele două locuiesc, fără să se gândească la consecințe. După un scurt schimb de replici cu soția, a înjunghiat-o în zona spatelui. Martoră la acest scenariu oribil a fost și fiica lor de 16 ani, care a sărit să își apere mama. În toată învălmășeala, a fost și aceasta rănită. Strigătele de ajutor i-a alertat și pe vecini, care au sunat imediat la 112.

Cele două au ajuns la spital, din fericire, în stare stabilă. Fata de 16 ani a scăpat cu câteva răni minore, în timp ce mama acesteia mai are nevoie de spitalizare. Individul de 44 de ani a fost arestat preventiv. Întrucât rănile provocate soției au fost mult mai grave, el este acuzat de tentativă de omor.

Citește și
tata
Primele declarații ale tatălui care și-a înjunghiat fetițele gemene. Una a murit, cealaltă e în stare critică

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult