Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de 3 ani a murit înecat în piscina pensiunii unde era cazat cu familia, în Delta Dunării. Ar fi fost nesupravegheat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un copil de 3 ani a murit înecat în piscina pensiunii în care era cazat împreună cu familia, în localitatea Dunavățu de Jos, din Delta Dunării.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Alarma s-a dat luni seară, în jurul orei 18, când copilul a intrat în piscina pensiunii într-un moment de neatenție al părinților, și nu ieșit la suprafață.

Băiețelul ar fi fost lăsat nesupravegheat pentru o scurtă perioadă de timp. A fost scos din apă în stare de inconștiență.

Mama lui a sunat la 112, iar la fața locului a sosit de urgență un echipaj de prim-ajutor și elicopterul SMURD. Însă copilul era în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

Familia este din Roman și venise în vacanță în Delta Dunării. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Citește și
Tragedie într-un sat din Suceava. Un băiat s-a înecat într-un baraj. Este a a doua victimă din județ de la începutul verii
Tragedie într-un sat din Suceava. Un băiat s-a înecat într-un baraj. Este a a doua victimă din județ de la începutul verii

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult