Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bătrân din Vaslui a murit ars în casă. Descoperirea macabră făcută de pompieri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit dramatic pentru un vârstnic, din județul Vaslui. Bărbatul de 80 de ani a încercat, cel mai probabil, să se târască spre ușă, când și-a dat seama că locuința lui a fost cuprinsă de flăcări.

A fost doborât, însă, în prag - pompierii i-au găsit trupul carbonizat. De la un coș de evacuare defect ar fi pornit totul.

Incendiul a fost observat de vecini, înainte de ivirea zorilor. Oamenii au ieșit în curți pentru că rămăseseră fără curent. Imediat, au zărit flăcările înalte de câţiva metri care înghițiseră locuința bătrânului. Și care, totodată, au topit firele de înaltă tensiune.

„Doamnă, cât copacul ăsta era flacăra. Cât copacul. Am văzut focul, fum negru, a avut carton. Nenorocire. Nu se putea face nimic. Pentru el ce să mai faci?!” povestește fratele victimei

„El nu are nici curent. E un om pierdut, al nimănui. Focul cât salcâmii a fost” spune un alt vecin.

Citește și
Incendiu
Incendiu puternic în apropierea Gării de Nord din Capitală. Nu exisă victime

Un vecin mai tânăr ar fi încercat să intre, dar s-a rănit la mâini. Cu greu, pompierii au reușit să stăpânească vâlvătaia.

Vecină: „A venit un vecin de al meu şi s-a accidentat când a vrut să îl scoată. Nu a putut. A ars pe jumate. Vai de mine, se vedea de la mine focul”.

Marius Stanciu, ISU Vaslui: „La sosirea forţelor de intervenţie, focul ardea generalizat. La pătrunderea în locuinţă, la aprox doi metri de uşă a fost găsit proprietarul carbonizat, avea 80 ani. După 2 ore, incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă de izbucnire este un coş de fum defect.”

„Au dat cu apă, au stins tot, dar el gata a fost. El a vrut să iasă, era la uşă, dar a zăvorât-o. Și în fumul ăla, gata a fost” a mai povestit fratele bătrânului.

Sătenii au reuşit să salveze câinele victimei. O vecină l-a luat acasă.

Bătrânul nu avea copii. Cel mai probabil, autorităţile locale se vor ocupa de înmormântare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult