Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat și-a planificat în cel mai mic detaliu funeraliile. Ultima sa dorință. „Soția și copiii să nu vină la înmormântare”

Un bărbat în vârstă de 74 de ani din Italia a lăsat cu limbă de moarte un mesaj. El a spus că nu vrea ca soția, ginerele și copiii lui să vină la înmormântarea sa.  

„Defunctul nu dorește la propriile funeralii prezența copiilor, a ginerelui și a soției”, se arată în necrologul bărbatului.

Această decizie extremă a fost luată de bărbat înainte de a-și organiza în detaliu înmormântarea. Pentru asta, el a apelat la serviciile unei agenții de pompe funebre.

În acest fel, bărbatul și-a planificat în cel mai mic detaliu propriile funeralii. Acesta a vrut ca pe afișele funebre să fie menționată cererea sa specială – ca soția și copiii lui să nu vină la înmormântare, scrie ViterboToday.

Pe necrologul bărbatului a fost scris, printre altele, un mesaj de mulțumire, probabil adresat celor care i-au respectat dorința. Cei de la pompe funebre s-au asigurat că totul decurge conform dorințelor bărbatului și nu au dezvălui motivul pentru care acesta nu a vrut ca familia sa să vină la înmormântare.

Citește și
moarte falsa
Un bărbat și-a înscenat propria moarte pentru „a da o lecție familiei sale”. A venit cu un elicopter la funeralii | VIDEO

Motivul care a stat la baza ultimei sale dorințe rămâne așadar o enigmă pentru comunitatea din Faleria, Italia, acolo une bărbatul a locuit în ultimii ani ai săi de viață. Dorința sa a lăsat multe semne de întrebare, dar și speculații.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult