Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a luat foc după ce a fost electrocutat de paznicii unui restaurant. VIDEO

Un bărbat din Philadelphia a luat foc după ce agenții de securitate ai unui restaurant l-au electrocutat cu un aparat cu electroșocuri, conform NY Post.

Agenții de pază l-au dat afară din restaurant, iar pe stradă conflictul a escaldat, aceștia făcând uz de aparatul cu electroșocuri. 

Nu se știe însă din ce cauză bărbatul a luat foc imediat după ce a fost electrocutat. Deși astfel de incidente sunt rare, cel puțin 15 oameni au luat foc în Philadeplhia după ce au fost electrocutați cu astfel de aparate. Cinci dintre ei au murit.

Un alt bărbat care a fost martor la cearta dintre paznici și clientul restaurantului, a filmat întreaga scenă, pe care a distribuit-o apoi pe Twitter.

Managerul restaurantului, Ken Silver, a declarat că a cooperat cu poliția în legătură cu acest incident.

”În prezent, cercetăm ceea ce s-a întâmplat în afara restaurantului, în dimineața zilei de 2 februarie 2019. Cooperăm și vom continua să cooperăm, dacă este nevoie, cu Poliția din Philadelphia. Luăm în serios siguranța clienților și angajaților noștri și ne dorim să îi protejăm. De aceea, vom continua să lucrăm la cele mai înalte standarde”, a spus managerul.

Poliția cercetează acest caz.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult