Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânără violată și ucisă de un bărbat care voia să-i închirieze apartamentul

O tânără a fost violată și ucisă de un bărbat care pretindea că dorește să închirieze apartamentul tinerei. Polițiștii i-au găsit trupul fără haine în baia din apartamentul pe care agresorul se oferise să-l închirieze.

Karina Shankina, de 20 de ani, aspira la o carieră de model, însă a fost ucisă cu brutalitate de un bărbat, tatăl a doi copii, care s-a prefăcut interesat de apartamentul pe acre femeia voia să-l închirieze. Incidentul a avut loc în orașul rusesc Orenburg, scrie mirror.co.uk.

Mama modelului a anunțat poliția că fiica ei a dat-o dispărută. Poliția a intrat pe fir și a arestat un bărat de 31 de ani care a fost observat ultima oară, în apartamentul tinerei, înainte ca aceasta să fie găsită decedată.

După ce a violat-o, bărbatul a decis să o ucidă temându-se că va fi arestat pentru agresune, astfel a înecat-o pe femeie în cada din baie, unde a și lăasat-o înainte să părăsească locul crimei.

În urma interogatoriului, agresorul nu și-a recunoscut faptele, însă criminaliștii i-au descoperit amprentele pe trupul fără viață al victimei.

Citește și
elon musk
iLikeIT. Cât va costa Tesla Model 3 în Europa. Când încep livrările

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult