Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr înjunghiat în spate, în trafic, după o neacordare de prioritate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deși suntem încă în stare de urgență, iar traficul este destul de lejer, un conflict între doi șoferi a dus la o scenă sângeroasă, în această dimineață, în București, pe o stradă din Sectorul 2.

Un tânăr a fost înjunghiat în spate, după ce s-a șicanat în trafic, pe o distanță de câțiva kilometri, cu alt conducător auto. În ambele mașini implicate în incident se aflau mai multe persoane, iar schimbul de replici a degenerat într-un scandal violent.

Totul a început în jurul orei 6 dimineața, în apropierea Pieței Obor, cu o neacordare de prioritate. Lucrurile nu s-au oprit însă aici, întrucât mașină victimei în care se mai aflau încă trei tineri a fost urmărită în trafic de agresor până pe o stradă din Sectorul 3.

Celălat șofer se afla în mașină cu un tânăr care a coborât și s-a năpustit asupra victimei, înarmat cu un cuțit.

După ce l-au lovit, au fugit de la locul faptei, iar pe drum au aruncat arma într-un coș de gunoi. În timp ce tânărul era transportat la spital pentru îngrijiri medicale, polițiștii Secției 8 i-au prins pe agresori.

Citește și
trupe speciale, SAS, luptator, diicot
VIDEO. Descindere de amploare în Sintești. Care este legătura cu poluarea din Capitală

Cel care a folosit cuțitul ar fi certat cu legea încă de mic, pentru că, spun surse din anchetă, la vârsta de 12 ani a fost exmatriculat din școală după ce a amenințat profesorii cu o sabie.

Suspecții au fost reținuți și vor fi audiați de către un procuror care va decide dacă cere arestarea lor preventivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult