Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Piscină în cavou. Trei tineri s-au bălăcit într-un cimitir, cu crucea la cap | VIDEO

Piscină în cavou. Imagini virale cu trei tineri care s-au bălăcit într-un cavou au ajuns pe rețelele sociale, și de aici pe restul internetului. Locația este neprecizată, dar fapta lor a dus la reacții diverse.

În plină caniculă, trei români au decis să folosească o metodă inedită de „răcorire”. Cei trei tineri, îmbrăcați doar în șorturi, iar unul dintre ei apărat de razele soarelui de o pălărie, au umplut o groapă cu apă și s-au bălăcit în noroi.

Groapa este, de fapt, un cavou de beton, iar scenele se petrec într-un cimitir, printre cruci, și au fost postate pe TiKTok, de unde s-au rostogolit pe celalte rețele sociale, iar apoi pe restul internetului, relatează publicația Știri de Cluj.

Pe fundalul videoclipului, rulează melodia „Mare Căldură” a lui Connect-R. Distracția e la cote maxime, chiar dacă se petrece într-un context absolut macabru.

„Și când mor am valoare”, a scris persoana care a publicat imaginile sinistre. Deși bărbații au fost întrebați în secțiunea de comentarii de unde sunt, aceștia nu au oferit niciun răspuns. Nu există nici o localizare a cimitirului unde au fost filmate scenele controversate, dar isprava lor a adus mii de comentarii.

Citește și
O familie a descoperit după 17 ani că în locul tatălui decedat fusese îngropată o necunoscută. Ce a urmat
O familie a descoperit după 17 ani că în locul tatălui decedat fusese îngropată o necunoscută. Ce a urmat

„Putem zice că a fost o baie mortală” ori „să vă fie apa ușoară” le-au transmist urmăritorii de pe rețelele sociale.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult