VIDEO Constanța ”bântuită”: Fantoma din cimitir și călugărița demonică, noaptea pe marginea drumului

Ultima actualizare: 14-06-2022 16:38
VIDEO Constanța bântuită: Fantome în cimitir și călugărița demonică, noaptea pe marginea drumului
Replica de Constanța

Tinerii teribiliști din Constanța încep să umble noaptea prin cimitire îmbrăcați în fantome sau stau la marginea drumului, costumați într-o călugăriță demonică, creând astfel scene horror pe care le filmează și le postează apoi pe rețelele sociale.  

Pe rețelele sociale din Constanța circulă în ultimul timp mai multe filmulețe cu ”fantome” care bântuie prin cimitir sau chiar o ”călugăriță” demonică, ce stă nemișcată pe marginea drumului spre Năvodari, în plină noapte, arată Replica de Constanța.

În imaginile prezentate, se vede o persoană care umblă noaptea pe aleea centrală a cimitirului din Constanța, cu un cearșaf pe ea, jucând rolul unei fantome care bântuie printre morminte.

Prilej de mare amuzament pentru tinerii care-și pasează probabil astfel de provocări pe rețelele sociale.

 

Într-o altă filmare, un șofer surprinde în plină noapte, pe marginea drumului spre Năvodari, o altă persoană îmbrăcată în călugăriță, cu o pisică neagră lângă ea.

Cel care a filmat scena a făcut legătura cu filmul de groază The Nun, care prezintă povestea unei călugărițe demonice din România, al cărei caz este investigat de Vatican.

Dacă de această dată călugărița blestemată a întâlnit pe cineva dispus să guste gluma, nu știm ce s-a întâmplat în cazul altor trecători, mai slabi de înger, care s-au trezit brusc, în miez de noapte, cu o arătare sinistră ieșindu-le în cale.  

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO