Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie și-a omorât socrii și cumnata la o cină în familie. Ea a încercat să își otrăvească și soțul de patru ori

O femeie a fost ridicată de acasă și arestată, fiind acuzată că și-a ucis socrii și cumnata. Aceasta ar fi încercat să își ucidă și soțul  

Erin Patterson a fost arestată la domiciliul ei din Leongatha, Australia, acolo unde, în data de 29 iulie, a luat cina familia soțului femeii. Femeia în vârstă de 49 de ani a fost abia acum arestată de poliție.

Părinții soțului ei, cumnata ei și soțul acesteia, fuseseră invitați la masă de către Erin. Aceștia au servit Beef Wellington la cină, după care au început să se simtă foarte rău. Socrii femeii și cumnata acesteia au fost otrăviți și au murit câteva zile mai târziu la spital. Soțul cumnatei femeii a stat șapte săptămâni de recuperare în spital.

Soțul femeii a scăpat însă. Documentele judiciare au arătat însă că Erin a încercat să își ucidă soțul de patru ori, de fiecare dată prin mâncare.

Poliția spune că Erin a folosit pentru Beef Wellington ciuperci care conțin toxine letale, numite amanita phalloides. Ea a susținut anterior că le-a cumpărat de la un supermarket.

Citește și
alimente romania ungaria
Vameșii maghiari au confiscat și distrus sute de kilograme de mâncare trimise românilor din Irlanda de rudele din țară

Femeia nu și-a recunoscut faptele.

„Nu am făcut nimic. I-am iubit. Pur și simplu nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat", a spus ea, conform Mirror.

Ea și soțul ei au împreună doi copii. Aceștia ar fi fost acasă când femeia le-a otrăvit pe rudele soțului ei, dar ei nu au mâncat din acea mâncare. Femeia se află în prezent în arest preventiv și își așteaptă pedeapsa finalp. Sentința maximă potențială pe care aceasta o riscă pentru crimele comise este închisoarea pe viață.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult