Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O cântăreață de muzică populară a murit într-un grav accident. Șoferul a adormit la volan

O tânără cântăreață de muzică populară a murit luni, într-un tragic accident rutier petrecut în comuna suceveană Dărmănești. Ea se afla într-o mașină condusă de un șofer de 19 ani, care a adormit la volan, scrie Monitorul de Suceava.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7.00, pe raza localității Dărmănești. Șoferul de 19 ani - violonist în trupa cântăreței - a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism la marginea șoselei. Mașina a fost proiectată într-un podeț din beton și s-a oprit într-un alt autoturism parcat.

Victima este Daniela Cușnir, 24 de ani, o interpretă de muzică popular care câștigase și un prestigios concurs de folclor.

Potrivit Ziar de Suceava, cei doi se întorceau de la o petrecere și mai aveau doar un kilometru până să ajungă acasă.

Citește și
Detalii cutremurătoare. Cine sunt românii care au murit în carnagiul din Germania
Detalii cutremurătoare. Cine sunt românii care au murit în carnagiul din Germania

Când ambulanța a sosit la fața locului, pasagera din dreapta șoferului era deja în stop cardiorespirator. În ciuda eforturilor, medicii de pe ambulanță nu au reușit să o salveze și au constatat decesul.

Tânărul de la volan era conștient. El a fost testat cu aparatul etilotest și a fost transportat apoi la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei reale.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că a adormit la volan. Polițiștii fac cercetări în continuare în cadrul unui dosar penal deschis pentru ”ucidere din culpă” și ”vătămare corporală din culpă”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult