Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O americancă a fost găsită legată de un copac și lăsată să moară în jungla din India. Ce s-a aflat despre trecutul ei

O americancă în vârstă de 50 de ani a fost găsită legată de un copac și lăsată să moară în jungla din India.

Femeia, identificată ca fiind Lalita Kayi Kumar, a fost salvată în ultimul moment, după ce un cioban i-a auzit strigătele sâmbătă seară, în satul Sonurli, situat la aproximativ 450 km de capitala financiară a Indiei, Mumbai, în sud-vestul statului Maharashtra.

Poliția a înregistrat un caz de tentativă de omor împotriva fostului soț al femeii, pe baza unui bilet scris de aceasta la spital.

Autoritățile au stabilit identitatea și adresa de reședință a acesteia pe baza fotocopiilor unui pașaport american și a unei cărți naționale de identitate recuperate de la ea.

Victima ar fi locuit în India în ultimii zece ani

Starea femeii este una gravă, spun autoritățile, și nu se știe exact de cât timp a fost legată de copac. Zona în care a fost găsită a fost afectată de ploi abundente, potrivit The Independent.

Citește și
Michael Rockefeller
Un milionar care a dispărut acum 60 de ani a fost văzut trăind printre membrii unui trib de canibali

„Am descoperit că femeia, care pare să se fi născut în SUA, a locuit și în Goa o perioadă de timp. Încercăm să aflăm cu cine a fost în contact în ultimele luni”, a declarat Saurabh Agrawal, reprezentant al poliției din districtul Sindhudurg.

„Este incapabilă să vorbească și rămâne sub observație. Ea și-ar fi părăsit soțul după o ceartă”, a declarat un oficial al poliției, citat de publicație.

Se crede că victima a locuit în India în ultimii zece ani, a relatat Hindustan Times, citând oficiali de la secția de poliție locală. Autoritățile au trimis o echipă de anchetatori în Tamil Nadu și Goa pentru a-i găsi rudele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult