Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Experiența traumatizantă prin care a trecut un bărbat în timpul unei operații. ”Eram paralizat”

Un bărbat a vorbit despre experiența traumatizantă prin care a trecut în timpul unei intervenții chirurgicale. Acesta a povestit că s-a trezit în mijlocul operației capabil să simtă tot, însă nu putea comunica cu medicii.

Fenn Settle, în vârstă de 25 de ani, s-a trezit după ce a simțit o durere puternică în abdomen în timpul unei intervenții chirurgicale de apendicită. Mai mult decât atât, acesta a povestit că a simțit că ”se sufocă” din cauza unui tub care i-a fost introdus pe gât.

Bărbatul a povestit că a încercat să clipească, să-și miște degetele de la mâini și picioare, ba chiar, într-o ultimă încercare de a atrage atenția medicilor, a urinat pe masa de operație.

”M-am dus pentru o intervenție chirurgicală și totul a fost bine, m-au pus pe masa de operație și am simțit de parcă aveam o sticlă în gât. Am încercat să scuip, dar nu am putut și am simțit că mor. Mi-am dat seama apoi că aud voci, bip-ul mașinăriilor din spital și o presiune pe abdomen. Reușeam să-mi dau seama de ce se întâmplă că eram încă în operație. Nu mă puteam mișca, eram paralizat”, a povestit acesta, potrivit metro.co.uk.

După ce a fot dus în salon, bărbatul le-a spus totul asistentelor, care l-au asigurat că a fost doar un vis. În dimineața următoare a venit un medic care i-a spus: ”Știu că ai fost puțin conștient în timpul operației, dar orice ar fi nu căuta despre asta că o sa te sperii”.

Citește și
Lucian Todosiea
Povestea bărbatului care vinde de 20 de ani ziare în Piatra Neamţ. "Munca mă face fericit"

După ce tânărul a făcut povestea publică, conducerea spitalului din Marea Britanie și-a cerut scuze și i-a oferit despăgubiri în urma unui proces.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult