Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elevă la un pas de moarte, după ce a înghiţit pastile. Ce a făcut sub ochii trecătorilor

O elevă de liceu din Odobeşti a ajuns la spitalul de urgenţă, după ce ar fi luat o supradoză de medicamente.

O adolescentă de 17 ani, elevă a unui liceu din Focşani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, miercuri, după ce ar fi înghiţit nişte medicamente, potrivit reprezentanţilor unităţii medicale.

"O adolescentă de 17 ani, din Odobeşti, a ajuns miercuri, în jurul prânzului, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Focşani, unde a primit îngrijiri medicale din partea personalului medical, pentru că ar fi înghiţit nişte medicamente. Tinerei i s-au făcut spălături stomacale şi a fost internată în secţia de Pediatrie a spitalului, pentru a fi ţinută sub supraveghere medicală. Momentan, tânăra este conştientă, dar se află într-o stare de somnolenţă", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, Alina Cosma.

Reprezentanţii spitalului spun că aşteaptă rezultatele analizelor pentru a se putea pronunţa în ceea ce priveşte natura substanţele înghiţite de adolescentă.

Tânăra, care este elevă a unui liceu din Focşani, a fost găsită întinsă pe o bancă din zona centrală a oraşului.

Citește și
pastile
UE precizează că NU interzice vânzarea medicamentelor "la bucată". Ce spun de fapt regulile

"Echipajul de pe ambulanţă a găsit-o pe tânără întinsă pe o bancă. Cei care au sunat la 112 au văzut-o bând dintr-o sticlă de suc, după care a vomat şi s-a întins pe bancă", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, Marinela Preda.

Potrivit unor apropiaţi ai tinerei, gestul ar fi motivat de faptul că aceasta s-ar fi despărţit de prietenul ei, în urmă cu circa o săptămână.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult