Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Botoșănean ucis după ce a oprit o bătaie în trafic. A fost lovit cu pumnii și picioarele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr în vârstă de 19 ani din judeţul Botoşani a ajuns în arestul poliţiei după ce a fost acuzat de omor.

Individul l-a luat la bătaie pe un bărbat care intervenise în aplanarea unui conflict.

Apoi a încercat să fugă din ţară însă a fost prins de poliţie în autocar.

Scandalul a avut loc într-un sat din comuna Cristești.

Victima a vrut să aplaneze un conflict izbucnit între doi tineri după un incident auto. Unul dintre aceştia, aflat sub influenţa alcoolului, a devenit însă agresiv şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe bărbatul de 43 de ani.

Localnic: "A ieşit afară să aplaneze scandalul. La un moment dat, unul dintre ei i-a dat un pumn în faţă şi după i-a dat cu piciorul. Era mort. Nu mai aveai ce să-I faci. L-au resuscitat şi nu mai, mort"

Citește și
coronavirus
Epidemia de coronavirus. Anunțul de ultimă oră făcut de autoritățile sanitare

Prietenul victimei: "Era omul care se implica. A vrut să aplaneze un conflict şi el a intrat la mijoc. Avea grijă de toţi bătrânii. Îi spuneau: "Vasilică, vino şi mă ajută un pic!" La toţi se ducea pentru că nu avea cine să îi ajute."

Agresorul a vrut să fugă din țară

 

Imediat după acest incident, tânărul de 19 ani a fugit de la faţa locului. Poliţiştii au reuşit să îl găsească în judeţul Suceava, într-un autocar. Oamenii legii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar mai apoi instanţă a decis arestarea lui pentru 30 de zile .

Fratele victimei: "A fugit şi l-au găsit duminică dimineaţa pe la Suceava. Era într-un autocar şi voia să fugă din ţară."

Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani: "Pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu pornite de la un eveniment rutier care a avut loc în aceeaşi seară, un tânăr de 19 ani a lovit victima cu pumnul în zona capului, iar aceasta a căzut pe sol. Tânărul a plecat în loc necunoscut. Echipajul medical ajuns la faţa locului a declarat decesul bărbatului. A fost întocmit un dosar pentru lovituri cauzatoare de moarte. "

Dacă va fi găsit vinovat de moartea bărbatului tânărul risca 12 ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult