Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A vrut să-l părăsească, dar n-a mai apucat. Un bărbat a stat două zile lângă cadavrul iubitei sale. „Voiau să moară împreună”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Moartea unei femei de 33 de ani din Sibiu a lăsat în urmă multe semne de întrebare. Trupul ei a fost găsit la două zile după deces, în locuința iubitului.

Bărbatul era și el acolo, confuz și dezorientat, și n-a putut da prea multe explicații. În vreme ce rudele tinerei spun că cei doi consumaseră ciuperci halucinogene, polițiștii așteaptă rezultatele raportului toxicologic.

Potrivit certificatului constatator de deces, Florentina Aurelia a murit în urma unei insuficiențe acute cardio respiratorii. Ce a adus-o în această stare nu este clar. Trupul ei a fost găsit la două zile după deces, de o rudă alertată care a reclamat că nici ea, nici iubitul nu mai răspund la telefon.

Bărbatul abia a reușit să îngaime câteva cuvinte. A fost apoi internat la spitalul de psihiatrie.

Florin Ungureanu, fratele victimei: „A spus numai că erau drogați amândoi. A zis că voiau să moară împreună, să-i găsească echipajul de poliție, să-i scoată pe amândoi pe ușă morți".

Citește și
Crima
Și-ar fi ucis soțul, apoi i-a spus soacrei că bărbatul s-a sinucis. Ce s-a întâmplat înaintea tragediei din Neamț

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și așteaptă un raport detaliat de la laboratorul de medicină legală.

Florin Ungureanu, fratele victimei: „Doctorii mi-au spus că au găsit ciuperca neagră, un drog numit ciuperca neagră. În analizele făcute surorii mele".

Rudele femeii spun că atât ea, cât și bărbatul cu care trăia, ar fi obișnuit să se drogheze. Aveau o relație complicată, în care scenele de tandrețe alternau cu certuri și bătăi.

Nepoată: „O bătea, o scoatea afară. Mai rău ca la un câine tot ce se întâmpla. Vedeam că este ceva în neregulă cu ea, era schimbată, nu mai era cum o știam noi, era foarte supărată, tristă”.

Femeia ar fi suferit de depresie

Femeia ar fi suferit și o depresie, iar familia ei a internat-o la spital. N-a stat acolo cât ar fi avut nevoie, spun rudele.

Nepoată: „A mers la ea cu un trandafir, a luat-o cu frumosul, a scos-o din spital și apoi a început calvarul. Noi am încercat să-i spunem că la un moment dat bâiatul ăsta o va băga în pământ".

Cu două zile înainte de a muri, Florentina ar fi vrut să-l părăsească, dar n-a mai apucat.

Sora victimei: „Mi-a zis să mă duc după ea. I-am zis că nu pot, că nu am mașină. Și de atunci nu au mai răspuns la telefon, nu știu ce s-a întâmplat".

Medicii spun că ciupercile halucinogene pot fi letale în cazul unor persoane cu afecțiuni pre-existente. Conțin o substanță periculoasă.

Roxana Dascălu, medic specialist psihiatrie: „Printre efectele psilocibinei se numără halucinații vizuale, halucinații auditive, senzație de distorsiune a timpului, distorsiune a sunetului, senzație de pierdere a egoului, sinestezii. Ar putea să ducă la deces în doze foarte mari și la persoane vulnerabile".

Bărbatul suspectat de rude că a inițiat consumul de substanțe interzise a mai fost condamnat pentru fapte de violență și a stat șase ani la închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult