Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Racii încep o poveste de dragoste

Your browser doesn't support HTML5 video.

O zi cu sare si piper. O să ne ocupăm și de casă și de noi, că avem multe de rezolvat, dar un respiro o să fie binevenit.

Vibrația zilei este 9 și o să ne bucurăm de prezența celor care țin la noi.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu BERBEC

Se poate să luați parte la o competiție, o întrecere sportivă, și a copiilor poate fi și o să fie antrenant, chiar și de pe margine.

O invitație la plimbare, poate plecați într-o excursie și o să mai uitați de grijile cotidiene, vizitați niște obiective turistice și vă încărcați frumos sufletește.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu TAUR

O întâlnire cu cineva care vă poate face viața mai frumoasă și o să vă bucurați de traiul în doi, dacă nu l-ați exersat.

Poate ieșiti pe la evenimente prin oraș, să vă delectați cu o expoziție, un târg, un spectacol, să profiți și de vremea frumoasă și de un anturaj pe gustul vostru.

Citește și
Neti Sandu
Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu. Săgetătorii au șanse mari să se îndrăgostească
Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu GEMENI

O să vă invite cineva la film, la un spectacol, va fi momentul vostru de relaxare, că ați muncite destul.

Vă puteti deplasa spre o zonă de agrement să vă destindeți, poate faceti mișcare, practicați vreun sport sau simțiți nevoia să faceti și altceva în timpul liber.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu RAC

Poate dați o fugă în alt oraș, că-și serbează cineva ziua de naștere și o să fie un prilej să mai cunoașteți si altă lume.

Prezența cuiva o să fie un balsam sufletesc la voi și pentru cei singuri poate însemna începutul unei frumoase povești de dragoste și o să vă așezați la casa voastră.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu LEU

Se poate să faceți un drum prin țară, pe undeva, în vizită la niște rude sau prieteni, poate și cu un prilej anume – un party.

Se poate să vă scoată la o discuție cineva cu care aveți de rezolvat chestiuni importante de serviciu și o să vă gândiți serios la ofertele de job pe care le veți primi.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu FECIOARĂ

Poate faceți cunoștintă cu niște oameni care or să facă parte din viața voastră și socrii, cumnați, rude prin alianță că o să vă căsătoriți.

Poate strângeți relațiile cu rudele că nu v-ați mai văzut din cauza restricțiilor și o să vă vedeți la un botez, o nuntă, o aniversare, că ați pierdut timp prețios.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu BALANȚĂ

Se poate să întâlniți într-un cerc de prieteni o persoană care să vă fascineze și să se creioneze de aici încolo o relație frumoasă.

O să vă întrețineți cu niște persoane care vă vor oferi suport în diferite situații și o vă veți simți în siguranță atât în plan profesional cât și personal.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu SCORPION

Viața sentimentală și la voi poate să arate și mai bine c-apare omul potrivit și voi nu veți mai repeta greseli din trecut.

Faceți niște pregătiri pentru musafiri , dar o să vă ocupați ceva mai mult de gospodărie, ca să fie totul la înalțime de Paște. Faceți o curățenie generală, poate.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

Poate ieșiți cu prietenii la o terasă în loc să stați tot în casă la cafea, la un suc, să va aerisiți.

Poate v-ați schimbat mașina și porniți la drum că-i faceți rodajul, oricum aveți chef de o plimbare și poate nimeriți și o cazare convenabilă pe undeva.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu CAPRICORN

Poate o să aveți ceva de spus în rețelele se socializare și vor fi de impact – e un auto promo valoros.

Se poate să aibă loc o întâlnire importantă și viața voastră sentimntală să ia o turnură fericită, să începeți o relație care să vă împlinească suflețește.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

Poate vă duceți să vizitati niște locuințe, că o să vreți să vă mutați ori poate vă cautați o mașină, că e cazul să o schimbați pe cea veche.

Poate vin niște rude pe la voi să puneți la cale un eveniment care va avea lc în curând, în afară de Paște, un botez sau o aniversare.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu PEȘTI

Vă dați întâlnire cu cineva care poate deveni companionul vostru de viața, dacă sunteți interesat de o căsătorie.

Sunteți în formă și faceți tot ce vă stă în putință să v-o păstrați, că aveți planuri mari și nu o să ratați un job care să vă aducă bani și un partener de cuplu, dacă nu aveți pe cineva.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult