Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Racii încep o poveste de dragoste

×
Codul embed a fost copiat

O zi cu sare si piper. O să ne ocupăm și de casă și de noi, că avem multe de rezolvat, dar un respiro o să fie binevenit.

Vibrația zilei este 9 și o să ne bucurăm de prezența celor care țin la noi.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu BERBEC

Se poate să luați parte la o competiție, o întrecere sportivă, și a copiilor poate fi și o să fie antrenant, chiar și de pe margine.

O invitație la plimbare, poate plecați într-o excursie și o să mai uitați de grijile cotidiene, vizitați niște obiective turistice și vă încărcați frumos sufletește.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu TAUR

O întâlnire cu cineva care vă poate face viața mai frumoasă și o să vă bucurați de traiul în doi, dacă nu l-ați exersat.

Citește și
Neti Sandu
Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu. Săgetătorii au șanse mari să se îndrăgostească
„În Rusia au apărut oameni-pește”. Cum i-a descris o celebră scriitoare rusă

Poate ieșiti pe la evenimente prin oraș, să vă delectați cu o expoziție, un târg, un spectacol, să profiți și de vremea frumoasă și de un anturaj pe gustul vostru.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu GEMENI

O să vă invite cineva la film, la un spectacol, va fi momentul vostru de relaxare, că ați muncite destul.

Vă puteti deplasa spre o zonă de agrement să vă destindeți, poate faceti mișcare, practicați vreun sport sau simțiți nevoia să faceti și altceva în timpul liber.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu RAC

Poate dați o fugă în alt oraș, că-și serbează cineva ziua de naștere și o să fie un prilej să mai cunoașteți si altă lume.

Prezența cuiva o să fie un balsam sufletesc la voi și pentru cei singuri poate însemna începutul unei frumoase povești de dragoste și o să vă așezați la casa voastră.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu LEU

Se poate să faceți un drum prin țară, pe undeva, în vizită la niște rude sau prieteni, poate și cu un prilej anume – un party.

Se poate să vă scoată la o discuție cineva cu care aveți de rezolvat chestiuni importante de serviciu și o să vă gândiți serios la ofertele de job pe care le veți primi.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu FECIOARĂ

Poate faceți cunoștintă cu niște oameni care or să facă parte din viața voastră și socrii, cumnați, rude prin alianță că o să vă căsătoriți.

Poate strângeți relațiile cu rudele că nu v-ați mai văzut din cauza restricțiilor și o să vă vedeți la un botez, o nuntă, o aniversare, că ați pierdut timp prețios.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu BALANȚĂ

Se poate să întâlniți într-un cerc de prieteni o persoană care să vă fascineze și să se creioneze de aici încolo o relație frumoasă.

O să vă întrețineți cu niște persoane care vă vor oferi suport în diferite situații și o vă veți simți în siguranță atât în plan profesional cât și personal.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu SCORPION

Viața sentimentală și la voi poate să arate și mai bine c-apare omul potrivit și voi nu veți mai repeta greseli din trecut.

Faceți niște pregătiri pentru musafiri , dar o să vă ocupați ceva mai mult de gospodărie, ca să fie totul la înalțime de Paște. Faceți o curățenie generală, poate.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

Poate ieșiți cu prietenii la o terasă în loc să stați tot în casă la cafea, la un suc, să va aerisiți.

Poate v-ați schimbat mașina și porniți la drum că-i faceți rodajul, oricum aveți chef de o plimbare și poate nimeriți și o cazare convenabilă pe undeva.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu CAPRICORN

Poate o să aveți ceva de spus în rețelele se socializare și vor fi de impact – e un auto promo valoros.

Se poate să aibă loc o întâlnire importantă și viața voastră sentimntală să ia o turnură fericită, să începeți o relație care să vă împlinească suflețește.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

Poate vă duceți să vizitati niște locuințe, că o să vreți să vă mutați ori poate vă cautați o mașină, că e cazul să o schimbați pe cea veche.

Poate vin niște rude pe la voi să puneți la cale un eveniment care va avea lc în curând, în afară de Paște, un botez sau o aniversare.

Horoscop 9 aprilie 2022, cu Neti Sandu PEȘTI

Vă dați întâlnire cu cineva care poate deveni companionul vostru de viața, dacă sunteți interesat de o căsătorie.

Sunteți în formă și faceți tot ce vă stă în putință să v-o păstrați, că aveți planuri mari și nu o să ratați un job care să vă aducă bani și un partener de cuplu, dacă nu aveți pe cineva.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Întâmplare ireală la Hamburg! S-au auzit gemetele unei femei în timpul tragerii la sorți pentru grupele EURO 2024! Reacția sălii
VIDEO Întâmplare ireală la Hamburg! S-au auzit gemetele unei femei în timpul tragerii la sorți pentru grupele EURO 2024! Reacția sălii
Citește și...
Horoscop 8 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Peștii au o relație sentimentală stabilă şi se vor căsători anul ăsta
Horoscop 8 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Peștii au o relație sentimentală stabilă şi se vor căsători anul ăsta

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Rezolvări azi. O să facem treabă şi la serviciu şi acasă, vrem să ne achităm de toate obligaţiile şi să ne facem timp şi pentru noi, c-avem nevoie de un respiro.

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu. Săgetătorii au șanse mari să se îndrăgostească
Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu. Săgetătorii au șanse mari să se îndrăgostească

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu. Avem intuiție, știm ce-avem de făcut că să mergem la sigur, să bifăm succes după succes.

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Scorpionii vor face pasul cel mare
Horoscop 6 aprilie 2022, cu Neti Sandu. Scorpionii vor face pasul cel mare

Horoscop 6 aprilie 2022, cu Neti Sandu. O să folosim intuiţia că să mergem la sigur, să nu bâjbâim, că vrem răspunsuri la-ntrebările puse şi la nişte cereri.

Recomandări
Motivul pentru care un nou armistițiu între Israel și Hamas pare imposibil în acest moment. Planurile evreilor și dorința SUA
Motivul pentru care un nou armistițiu între Israel și Hamas pare imposibil în acest moment. Planurile evreilor și dorința SUA

Un nou armistițiu în Fâșia Gaza este tot mai îndepărtat, după ce Israelul și-a chemat acasă negociatorii care discutau cu Hamas, în Qatar, posibilitatea unei pauze în conflict.

"Doamne, fereste! Acum nu mai scăpăm". Mărturii terifiante din Bistrița-Năsăud, acolo unde viiturile au făcut prăpăd

Mai multe localități din Bistrița-Năsăud au fost lovite, sâmbătă, de viituri. A fost Cod Roșu de inundații în zonă, după ce ploile abundente și zăpada topită au umflat două râuri.

Atac armat în Paris. O persoană a fost ucisă, iar alte două rănite. Agresorul a strigat
Atac armat în Paris. O persoană a fost ucisă, iar alte două rănite. Agresorul a strigat "Allah Akbar" | VIDEO

O persoană a fost ucisă și alte două rănite, sâmbătă seara, în Paris, în apropierea Turnului Eiffel, într-un atac cu cuţitul şi ciocanul.