Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 18 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 18 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale.

Vibrația zilei este 9 și o să ne facem o idee de ansamblu despre ce urmează să realizăm.

Horoscop 18 mai 2024 - TAUR

Poate ați chemat niște prieteni pe la voi de zi aniversară, sau pur și simplu faceți o tratație și stați la povești cu oamenii pe care-i aveți la suflet.

Poate vă faceți timp să ieșiți la cafea cu cineva care vrea de mult să intre în vorbă cu voi că-și dorește o relație. Vedeți cum vă înțelegeți.

Horoscop 18 mai 2024 - GEMENI

O surpriză din partea cuiva care vă iubește și o să dați o fugă la malul mării, sau vă invită la un spectacol, pare să fie ceva cu care să vă impresioneze.

Se poate să vă curteze cineva care și-a făcut, în sfârșit, curaj să se apropie și o să faceți un cuplu de invidiat dacă n-aveți pe nimeni.

Horoscop 18 mai 2024 - RAC

Se poate să vă invite cineva la masă, fără un motiv festiv și să fie o atmosferă pe gustul vostru c-or fi și niște prieteni pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme.

E un eveniment la care o să faceți și voi act de prezență și o să luați legătura cu niște oameni cu care ați putea colabora, în curând.

Horoscop 18 mai 2024 - LEU

E o ceremonie, sunt oameni care de-abia așteaptă să vă vadă și o să vă prindă bine să fiți în preajma unor oameni fericiți, care să vă împrumute vibe-ul lor.

O invitație de ieșit la plimbare din partea cuiva la care vă așteptați cel mai puțin și o să vă placă această companie.

Horoscop 18 mai 2024 - FECIOARĂ

Aveți și voi nevoie de socializare și poate ieșiți pe la târguri, expoziții, ca să vă încărcați bateriile că v-o fi ajuns oboseala și vreți să dați refresh stării de spirit.

S-ar putea să vă duceți în parc, la pădure, în aer liber, undeva, ca v-or fi rugat și copiii să ieșiți pe-afară.

Horoscop 18 mai 2024 - BALANȚĂ

Vă caută cineva care vrea să lăsați toate preocupările casnice și să ieșiți împreună, să plecați într-o excursie ca să vă rupeți de stresul cotidian, să vă relaxați.

Păreți ceva mai relaxat cu banii și o să puteți ieși în oraș, poate ajungeți și pe la mare dacă aveți chef.

Horoscop 18 mai 2024 - SCORPION

O veste bună, o declarație de dragoste, o cerere în căsătorie și mai pot fi și altele care să vă ia prin surprindere, sau voi să-i uimiți pe unii și pe alții cu o idee ingenioasă.

O să vă dați întâlnire la cafea cu cineva care speră să puteți colabora la un proiect ambițios - vedeți.

Horoscop 18 mai 2024 - SĂGETĂTOR

O revedere emoționantă și o să vă dați seama dacă o relație poate continua, sau nu există conexiunea necesară și-atunci vă reinventați, mergeți pe drumul vostru.

Poate se adună familioanul cu un prilej anume și o să vă puneți de acord în privința contribuției fiecăruia dintre voi la evenimentele ulterioare.

Horoscop 18 mai 2024 - CAPRICORN

O invitație de nerefuzat la un spectacol, la un târg ceva care v-ar destinde sufletește și o să mai lăsați treburile spre după-amiază.

Se poate să angajați o firmă care să se ocupe de casă, de reamenajare, curățenie, să puteți ieși și voi la plimbare.

Horoscop 18 mai 2024 - VĂRSĂTOR

Poate vă iau prietenii pe sus și vă duc acolo unde au ei cazare ca să vă bucurați de prezența lor și de peisaje, de timpul liber comun.

O reușită în planul comunicării și o să treceți peste o neînțelegere, o supărare mai veche și o să faceți ca relația să meargă.

Horoscop 18 mai 2024 - PEȘTI

Întâlniri de suflet, și o să luați pulsul relației să vedeți dacă mai puteți fi împreună, așa cum v-ați promis unul altuia, sau s-or fi răcit relațiile și n-o să mai insistați.

Se poate să aveți ceva de transmis în public, poate online, sau în direct de pe o scenă, sau poate e un meci pe teren de sport.

Horoscop 18 mai 2024 - BERBEC

Poate o să descoperiți că v-au intrat de ieri banii în cont, sau e cineva care să vă dea înapoi banii pe care i-ați împrumutat cândva și o să aveți de ieșit pe-afară.

O surpriză plăcută din partea cuiva care vrea să vă scoată la plimbare prin țară și o să fiți prompti în replică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult