Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Ne-am izbit frontal cu un TIR”. Emily Burghelea a fost implicată într-un accident în Mauritius și a filmat impactul. VIDEO

Emily Burghelea a trecut prin momente grele în vacanța din Mauritius, acolo unde a fost implicată într-un grav accident de mașină. Autoturismul în care se afla a intrat într-un TIR.

Cunoscuta influenceriță în vârstă de 25 de ani și-a șocat fanii, după ce a postat o serie de fotografii în care apărea cu răni pe față și pe corp. Mulți urmăritori și-au pus o grămadă de semne de întrebare în ceea ce privește sănătate vedetei, însă la scurt timp după postarea inițială a explicat cele întâmplate.

„Am intrat frontal într-un TIR. Am scapăt cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lunga a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii. Eram doar eu cu nașa. Toată familia ne așteptă la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… m-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală, care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic „Tatăl Nostru” și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin. Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam, striga doar „Where is my son” un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată.”

Moartea ne-a făcut cu mana. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat…”, a scris Emily Burghelea, pe Instagram.  

Citește și
vorbeste lumea
Emily Burghelea, Majda și Cosmina Păsărin vor prezenta „Vorbește Lumea” din 18 iulie

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult