Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trupa RoadkillSoda a lansat videoclipul ″Birds of Prey’, în care apar Putin și Kim Jong-un

Trupa românească de rock RoadkillSoda a lansat videoclipul piesei ″Birds of Prey’’, care este un single extras de pe cel mai recent album al formației, ”Sagrada”.

Clipul piesei ”Birds of prey”, care în românește înseamnă ”Păsări de pradă”, conține secvențe cu lideri politici mondiali sau vedete din show-biz-ul american, dar și imagini desprinse din diferite evenimente majore internaționale din 2020.

Astfel, în videoclip apar, pentru scurt timp, președintele Rusiei Vladimir Putin, explozia din Beirut, protestele din 2020 din SUA, protestele din Rusia față de regimul Putin, Kim Kardashian și Kanye West, atacul asupra Capitoliului SUA, Kim Jong-un, mitingurile de susținere a lui Donald Trump sau chiar momentul semnării ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, adică așa numitul Brexit.

”Îi vezi de jur împrejur, ascunzându-se în viața ta, Adică ceva ce ei nu au. Gheare ascuțite cu care scriu, nu contează ce, După cum știi deja, îi vei întâlni oricum!” - sunt câteva dintre versurile piesei ”Birds of prey”.

Clipul a fost realizat de către Patricia Bîea și filmat de Andi Mihăilescu.

Citește și
RoadKillSoda
Trupa RoadkillSoda a lansat videoclipul piesei ”Hourglass”: ”Viața e scurtă”

Sagrada” este cel de-al 6-lea album RoadkillSoda și conține 12 piese. A fost lansat exclusiv pe vinil, care este disponibil în 12 culori.

 

De asemenea, albumul poate fi ascultat pe toate platformele de streaming. ”Sagrada” a fost produs de către RoadkillSoda și masterizat de Niklas Källgren de la Truckfighters.

Albumul poate fi ascultat integral pe YouTube, gratuit: 

RoadkillSoda, online:

- Facebook - Bandcamp - YouTube - Instagram

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult