Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sharon Stone, apariție rară alături de doi dintre fiii săi. Cum au fost surprinși în timpul unei ieșiri în Los Angeles. FOTO

Sharon Stone petrece timp de calitate cu familia. Actrița, în vârstă de 66 de ani, a fpst surprinsă alături de doi dintre cei trei fii ai săi, în timpul unei ieșiri publice rare împreună.

Sharon Stone și fiii ei Laird, în vârstă de 19 ani, și Roan, în vârstă de 24 de ani, au fost fotografiați sâmbătă de paparazzi în timp ce luau cina la un restaurant italienesc din Beverly Hills, Los Angeles, scrie People.

Pentru ieșire, Stone a ales o ținută casual, formată dintr-o bluză neagră, o pereche de jeanși largi și ochelari de soare. Laird purta un tricou negru, o pereche de pantaloni scurți și teniși Converse, în timp ce Roan a optat pentru un tricou al echipei Boston Red Sox, jeanși negri și ochelari.

Fiul cel mai mic al actriței, Quinn, nu a fost prezent la ieșirea în familie. Sharon Stone l-a adoptat pe Roan în 2000 împreună cu fostul ei soț, Phil Bronstein, cu care a fost căsătorită între 1998 și 2004.

Luna trecută, Sharon Stone a dezvăluit într-un interviu că și-a pierdut toate economiile sale, de 18 milioane de dolari, după ce a suferit accidentul vascular cerebral în 2001, care i-a provocat o hemoragie cerebrală timp de nouă zile. Actrița susține că a pierdut toți banii din cauza "oamenilor care au profitat" de ea în timpul recuperării sale medicale, care a durat șapte ani, timp în care a luat pauză de la Hollywood.

Citește și
Sharon Stone
Sharon Stone a oferit un interviu în care a vorbit despre boala de care suferă și despre eforturile de a-și relansa cariera

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult