Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imaginea cu Harry și Meghan în ploaie, sub umbrelă, a făcut înconjurul lumii

Mezinul prinţului Charles, Harry, şi soţia lui Meghan au avut prima lor apariţie publică în Regat, după ce au anunţat că renunţă la statutul de seniori ai familiei regale britanice.

Cei doi au asistat la o gală care celebrează realizările sportive ale veteranilor, bolnavi sau răniţi în războaie. Imaginile cu cei doi în ploaie, adăpostiți sub umbrelă, au făcut înconjurul rețelelor sociale. Utilizatorii s-au declarat fascinați de felul în care cei doi se priveau.

Mai multe imagini descoperiți în galeria foto

Luni, de Ziua Commenwealth, cei doi se vor întâlni cu prinţul William şi cu ducesa Kate, cu prinţul Charles, dar şi cu suverana Elisabeta a doua, pentru a asista la ceremonia religioasă anuală din Catedrala Westminster.

Harry şi Meghan îşi vor începe, oficial, noua viaţă pe 31 martie. Ei, împreună cu fiul lor Archie, s-au stabilit în Canada.

Citește și
Harry si MEghan
Lovitură pentru prințul Harry și Meghan Markle. Decizia radicală luată de familia regală

Potrivit purtătorului de cuvânt al cuplului, prinţul Harry îşi va păstra rangurile militare de care este foarte ataşat. Decizia prinţului şi a soţiei sale de a nu mai reprezenta familia regală implică şi renunţarea la a mai folosi titlul de alteţe regale, a anunţat Palatul Buckingham.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult