Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primele imagini cu bebelușul celebrei Paris Hilton. Ce nume a ales pentru fiul său și al lui Carter Reum

Paris Hilton a făcut publică prima fotografie alături de micuțul ei nou-născut. Celebra actriță și fotomodel a devenit mamă pentru prima dată, la începutul lunii ianuarie, cu ajutorul unei mame surogat.  

Paris Hilton a făcut publică prima fotografie alături de soțul ei, Carter Reum, și fiul lor, Phoenix.

„Baby Phoenix. Lumea noastră toată”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram, unde a publicat și poza, iar mesajul a fost însoțit de un emoji cu o inimă albastră, scrie Daily Star.

 

Deși este primul copil pentru ea, Carter Reum (40 de ani), mai are o fiică în vârstă de zece ani cu vedeta TV Laura Bellizzi, pe care ar fi văzut-o „o singură dată”.

Starleta americană Paris Hilton, în vârstă de 42 de ani, s-a căsătorit în 2021 cu omul de afaceri Carter Reum, în Bel-Air, cartierul de lux din Los Angeles, după doi ani de relaţie.

Citește și
paris hilton
Paris Hilton s-a căsătorit. Cum a arătat vedeta în rochia de mireasă. FOTO

Carter Reum este un antreprenor american originar din Chicago. El a înfiinţat împreună cu fratele său o companie care vinde băuturi spirtoase.

Paris Hilton şi Carter Reum şi-au anunţat logodna pe 14 februarie, scrie News.ro, citată de Știrile PRO TV.ro.

Printre cei care au participat la ceremonie s-au aflat actriţele Ashley Benson („Pretty Little Liars”) şi Emma Roberts („American Horror Story”), şi cântăreţele Paula Abdul şi Bebe Rexha. Daily Mail a publicat fotografii cu invitaţi care soseau la ceremonia care a avut loc în reşedinţa bunicului lui Paris Hilton, Barron Hilton, fiul fondatorului lanţului de hoteluri Hilton. Potrivit tabloidului britanic, rochia de mireasă a fost creată de Oscar de la Renta.

Paris Hilton a fost logodită de patru ori, dar este pentru prima dată când se căsătoreşte. Ea a documentat pregătirile de nuntă într-o nouă emisiune reality-tv, „Paris in Love”, lansată pe o platforma americană de streaming.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult