Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Paris Hilton a mărturisit în fața unei comisii că a fost abuzată sexual și hrănită forțat cu medicamente. Detalii șocante

Paris Hilton a mărturisit în fața Congresului că a fost abuzată sexual și hrănită forțat cu medicamente în timpul perioadei pe care a îndurat-o în centrele rezidențiale de tratament pentru tineri.

Paris Hilton, o susținătoare de lungă durată a bunăstării copiilor și a reglementării unor astfel de instituții, a apărut miercuri în fața Comisiei pentru căi și mijloace a Camerei Reprezentanților, potrivit Yahoo News.

Audierea s-a axat pe consolidarea sistemului de protecție a copilului și a beneficiat de mărturiile mai multor martori experți, inclusiv Hilton.

Vedeta a dezvăluit anterior că părinții ei au trimis-o în acest centru, după ce a început să meargă în cluburi și la petreceri când avea 15 ani.

„Aceste programe promiteau vindecare, creștere și sprijin, dar, în schimb, nu mi-au permis să vorbesc, să mă mișc liber sau chiar să mă uit pe fereastră timp de doi ani”, a declarat Hilton în fața comisiei.

Citește și
paris hilton si phoenix
Petrecere cu fast pentru fiul lui Paris Hilton. La aniversarea de un an a avut invitate vedete internaționale | FOTO

„Am fost hrănită forțat cu medicamente și abuzată sexual de către personal. Am fost imobilizată violent și târâtă pe holuri, dezbrăcată și aruncată în izolare.”

Paris făcea față abuzurilor pe care le îndura în aceste instituții pretinzând că este altcineva, a declarat ea pentru The Independent anul trecut.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult