Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Organizare specială la Festivalul de film de la Veneția pentru ca Angelina Jolie și Brad Pitt să nu se întâlnească

Your browser doesn't support HTML5 video.

Angelina Jolie și Brad Pitt își vor face apariția - în zile diferite - la Festivalul de film de la Veneția, care începe în scurt timp în orașul lagună.

Organizatorii s-au dat peste cap astfel încât cele două staturi să nu dea nas în nas prin palatul Lido la ediția cu numărul 81. Altminteri, organizatorii promit o densitate fără precedent de vedete pe covorul roșu. Nicole Kidman, Lady Gaga, George Clooney, Daniel Craig, Julianne Moore și Tilda Swinton sunt doar câteva nume.

În ajunul deschiderii festivalului, actrița italiană Sveva Alviti, care va fi amfitrioana ceremoniei, a pozat cu picioarele în apele înspumate ale mării...

Alberto Barbera, directorul artistic al festivalului: „Toate marile talente din cinematografie erau nerăbdătoare să se întoarcă la Veneția, după greva de la Hollywood, de anul trecut. Prin urmare, anul acesta, avem o listă de invitați plină de vedete. Va fi cel mai aglomerat covor roșu din ultimii ani.”

Angelina Jolie își va promova la Veneția cel mai nou proiect - „Maria”, în care va juca rolul legendarei Maria Callas. Pelicula, regizată de Pablo Larrain, face parte din competiția pentru Leul de aur.

La câteva zile distanță, va străbate covorul roșu și fostul ei soț, Brad Pitt, care își va promova comedia de actiune „Wolfs”, în care împarte afișul cu George Clooney. Este povestea a doi indivizi specializați în mușamalizări dupa crime, siliți să colaboreze la un caz nou.

Organizatorii au făcut aranjamente speciale pentru ca cei doi foști parteneri de viață, care încă își dispută în justiție custodii și proprietăți, să nu riște să dea nas în nas în Lido.

Alberto Barbera, artistic director? „Am fost atenți ca să evităm riscul ca ei să se intersecteze la Veneția. Prin urmare, Angelina va fi prezentă joi și va pleca vineri dimineață. Iar Brad Pitt va veni vineri noapte sau sâmbătă dimineață pentru a participa la proiecția care va avea loc duminică. Prin urmare, nu e nicio șansă ca cei doi să se întâlnească aici.”

În competiție, cu șanse reale de triumf, va fi proiectat și "Joker: Folie à Deux", noul film al regizorului Todd Philips, despre faimosul personaj de benzi desenate. În urmă cu cinci ani, prima peliculă din serie - "Joker" - a câștigat marele premiu la Festival.

Alberto Barbera, directorul artistic al festivalului: „Aș fi surprins dacă „Joker: Folie à Deux” nu va fi selectat, la rândul lui, pentru o nominalizare la Oscar. Același lucru e valabil și pentru „Queer”, pelicula Luca Guadagnino, întrucât partitura lui Daniel Craig este extraordinară.”

În secțiunea Orizzonti, dedicată celor mai noi tendințe estetice va fi prezentat, duminică, filmul „Anul Nou care n-a fost”, o coproducție româno-sârbă, regizată de Bogdan Mureșanu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult