Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moment fabulos la ”Românii au talent”. La 8 ani, Aris a primit Golden Buzz: ”E Mowgli al nostru”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aris Negoiță, în vârstă de 8 ani, a avut un moment fabulos pe scena ”Românii au talent” și a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș. A ajuns astfel direct în semifinală.

”Arăți ca o fiară pe ringul de dans. I-ai rupt pe toți. Ești foarte bun”, i-a spus Mihai Petre.

”Sunt șocată de ce am văzut. M-ai bucurat cu toate mișcările tale, cu atitudinea ta, cu părul ăsta de Mowgli. Ești minunat, copile!”, a spus Andra.

”E al nostru, e Mowgli al nostru!”, a declarat, entuziasmat, Pavel Bartoș.

”Eu n-am văzut niciodată un copil de opt ani care să se miște în felul ăsta, cu atitudinea asta, pe scenă”, a spus la rândul lui Smiley.

Aris Claudiu Gabriel Negoiță are 8 ani și a început cursurile de dans la 5 ani. Nimeni din familia lui nu dansează: mama este consultant wellness, iar tatăl, wellness coach și antrenor personal, trainer fitness și autoapărare.

În prezent, Aris face cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat și fotbal, a studiat pianul și este campion național la Informatică.

După momentul său special pe scenă, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu, ultimul Golden Buzz al sezonului 9 din ”Românii au talent”, moment în care Aris a început să plângă.

Ulterior, talentatul concurent a dansat de bucurie pe scenă, alături de cei doi prezentatori.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult