Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mark Zuckerberg a anunțat că a început să crească vite, cărora le dă să bea bere: ”Este cel mai delicios proiect al meu”

Mark Zuckerberg a dezvăluit că a început să crească vite la ferma sa din Hawaii, cărora le dă să bea bere, iar acest lucru a provocat reacții aprinse pe internet.

Cel mai recent proiect al șefului Meta - pe care l-a descris ca fiind "cel mai delicios" al său - este de a "crea unele dintre cele mai bune tipuri de carne de vită de cea mai bună calitate din lume".

În vârstă de 39 de ani, Zuckerberg și-a prezentat planurile într-un mesaj publicat pe rețelele sale sociale, Facebook și Instagram, detaliind modul în care complexul său ultrasecret de pe insula Ko'olau va fi folosit de acum înainte pentru creșterea vitelor.

"Vitele sunt wagyu și angus, iar ele vor crește mâncând făină de macadamia și bând bere pe care o producem aici, la fermă", a scris Zuckerberg.

"Vrem ca întregul proces să fie local și integrat pe verticală. Fiecare vacă consumă 2250-4500 kg de hrană în fiecare an, ceea ce înseamnă o mulțime de acri de macadamia.

Citește și
mark zuckerberg
Mark Zuckerberg își construiește un buncăr masiv în Hawaii. Miliardarii din Silicon Valley, pregătiți pentru apocalipsă

Fiicele mele ajută la plantarea copacilor de macadamia și au grijă de diferitele noastre animale. Suntem încă la început de drum și este distractiv să ne îmbunătățim performanța în fiecare sezon. Dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios."

Bineînțeles, postarea a fost întâmpinată cu un amestec de sprijin puternic cu ... critici, notează publicația australiană News.com.au.

"Ai văzut vreodată pe cineva trăind viața ta de vis?", a scris unul.

"Ești literalmente un cuțit elvețian uman în acest moment", a scris altul.

Dar au existat și reacții negative.

"Aceasta este o risipă absolut ridicolă de bani, teren și resurse", a scris cineva.

"Continuați să distrugeți mediul înconjurător. Creșterea vitelor este una dintre cele mai mari cauze ale gazelor cu efect de seră. Un lucru atât de dezgustător, să faci așa ceva", a adăugat altul.

Din fericire, alții au pus și întrebări ”importante”.

"Stai, dar nu se îmbată de la bere?", a întrebat unul.

Potrivit diferitelor surse de informații online, vitele primesc bere pentru a le stimula apetitul și pentru a favoriza digestia.

De asemenea, unii consideră că aceasta îmbunătățește gustul și textura cărnii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult