Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mădălina Ghenea a dezvăluit de ce s-a despărţit de tatăl copilului ei. Ce tip de bărbat caută

Actrița Mădălina Ghenea dezvăluie, pentru prima dată, motivul despărțirii de tatăl fiicei sale, Matei Stratan, scrie publicația gossiptvmagazine.it.

Deși a avut relații cu bărbați celebri precum actorii Gerard Butler și Michael Fassbender sau designerul Philipp Plein, Mădălina Ghenea nu pare să aibă noroc în dragoste.

După o relație de aproximativ trei ani cu omul de afaceri Matei Stratan, Mădălina Ghenea și-a luat fiica, Charlotte, și s-a mutat din nou în Italia, în luna aprilie a acestui an.

Potrivit sursei citate, Mădălina Ghenea și Matei Statan aveau în plan o căsătorie, însă ceva s-a întâmplat între ei.

“Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, și-a început confesiunea Mădălina Ghenea.

Actrița a mărturisit că își dorește o relație cu un bărbat care vrea să lupte pentru perechea sa.

„Astăzi visez la un bărbat care știe să lupte pentru cuplu, care îmi respectă munca și pe care eu să îl respect. Pe scurt, aștept să găsească persoana potrivită ", a mai spus actrița.

După despărțirea de Statan, Mădălina Ghenea ar fi avut o relație de scurtă durată cu milionarul Vito Schnabel, proprietar al unei celebre galerii care îi poartă numele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult