Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lottie Moss, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după ce a folosit Ozempic. Cât a slăbit după doar o doză

Lottie Moss, sora supermodelului Kate Moss, a fost dusă de urgență la spital după ce a luat doze mari de Ozempic, care i-a fost dat de o prietenă, care l-a cumpărat de la un medic.

Modelul de 26 de ani a povestit că s-a simțit foarte rău și suferit de o deshidratare severă după ce a luat medicamentul, când cântărea în jur de 60 kg.

Ea a spus că ar prefera să „moară” decât să folosească din nou Ozempic, care este menit să trateze persoanele diabetice.

Lottie a mărturisit că a avut convulsii, iar greutatea ei a scăzut la aproximativ 53 kg în câteva săptămâni.

După ce a mers la medic, Lottie a aflat că doza de Ozempic pe care o injecta în picior ar trebui prescrisă unei persoane care cântărește cel puțin 100 de kilograme.

„A fost cea mai proastă decizie pe care am luat-o vreodată. Acesta este un avertisment pentru toată lumea. Te rog, dacă te gândești să-l iei, nu-l lua, așa că nu merită”, a spus tânăra.

„Mai degrabă aș muri decât să-l mai folosesc o dată! L-am luat timp de două săptămâni. Vine cu un stilou injector (pen) și doze diferite, iei o injecție pe săptămână, o injecție săptămâna următoare și iei în fiecare săptămână, iar eu nu m-am simțit mai rău în viața mea”, a mai spus ea.

„Am început de la 60 de kilograme și am coborât la 57 cu prima doză, apoi la 54. A fost o nebunie, cel mai puțin am avut 53. În termen de câteva săptămâni, asta nu este o slăbire sănătoasă”, a mărturisit Lottie Moss.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult