Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lady Gaga, apariție amețitoare la spectacolul de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Artista a făcut spectacol FOTO

Lady Gaga a fost în formă maximă la Paris vineri, când a cântat pe malul Senei, ca parte a marii ceremonii de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară.  

 Artista câștigătoare a premiilor Grammy și Oscar și-a început spectacolul pe treptele de-a lungul râului Sena, cântând „Mon Truc en Plumes” într-un omagiu adus dansatorului, actorului și cântărețului francez de balet Zizi Jeanmaire. Ea a fost însoțită de o trupă de opt dansatori, toți îmbrăcați în costume Dior personalizate.

„Deși nu sunt un artist francez, am simțit întotdeauna o conexiune foarte specială cu Franța și cântând muzică franceză nu mi-am dorit altceva decât să creez un spectacol care să încălzească inima Franței, să celebreze arta și muzica franceză și mai departe. o ocazie atât de importantă amintește tuturor de unul dintre cele mai magice orașe de pe pământ – Parisul”, a scris cântăreața după interpretarea ei, conform CNN.

Momentul artistei nu a fost lipsit de peripeții. La un moment dat, din cauza ploii, unul dintre dansatori și-a pierdut echilibrul și a căzut. Aflat în partea dreaptă a scenei improvizate pe malul Senei, dansatorul a încercat să facă o mișcare dificilă, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut.

Dansatorul, din echipa celebrului cabaret Moulin Rouge, și-a revenit însă rapid, iar spectacolul a continuat. 

Citește și
lady gaga
Care sunt cele mai așteptate filme în 2024. Lady Gaga apare în unul dintre ele

Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device!

*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult