Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Kim Kardashian și-a petrecut vacanța pe mega iahtul miliardarului Jeff Bezos. În ce ipostază a fost surprinsă vedeta | FOTO

Kim Kardashian s-a bucurat de un sejur relaxant la Marea Egee. Vedeta a fost surprinsă în timp ce se plimba cu skijet-ul pe mare.  

Kim, în vârstă de 43 de ani, și-a petrecut vacanța pe mega iahtul Koru al miliardarului Jeff Bezos, alături de el și de logodnica lui, Lauren Sanchez. Cu ea în vacanță au fost și Kris Jenner și Corey Gamble.

Vedeta a profitat la maxim de timpul liber și s-a distrat alături de prieteni la o plimbae cu skijet-ul. La un moment dat, ea a luat o pauză pentru o sesiune foto pe mare.

Kim și-a petrecut vacanța în Grecia alături de mama sa, Kris Jenner, 68 de ani, și partenerul de lungă durată al lui Jenner, Corey Gamble, 43 de ani. Cei trei au fost invitați de un iaht de lux de miliardarul Jeff Bezos, 60 de ani, și de logodnica sa, Lauren Sanchez, 54 de ani.

Același grup a participat și la o petrecere pentru Oscarurile 2024.

Citește și
Vladimir Putin, Kim Jong Un
GALERIE FOTO. Imagini inedite cu Vladimir Putin și Kim Jong-Un. Cei doi dictatori, așa cum n-au mai fost văzuți niciodată

Iahtul lui Bezos, Koru, a costat 500 de milioane de dolari și este cel mai mare iaht cu vele din lume, cu un trio de catarge și mai multe punți, potrivit Boat International. Acesta adăpostește, de asemenea, o serie de ambarcațiuni mai mici, cum ar fi skijet-uri.

Se pare că Sanchez și Bezos se plimbă de pe o insulă pe alta în Marea Egee. Cuplul logodit a fost văzut și pe insula Mykonos, preferată de celebrități, la începutul acestei luni, potrivit Page Six. Cei doi au mai folosit Koru pentru o vacanță europeană prelungită vara trecută, care a inclus opriri în Saint-Tropez și în mai multe părți ale Italiei, conform People. Acesta a fost, de asemenea, locul petrecerii lor de logodnă în august 2023.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult