Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Justin Timberlake rupe tăcerea în legătură cu declarațiile lui Britney Spears despre întreruperea de sarcină

Justin Timberlake, în vârstă de 42 de ani, a avut o reacție neașteptată după toată drama creată după lansarea cărții autobiografice a lui Britney Spears.

Britney Spears, în vârstă de 41 de ani, a avut o relație cu Justin Timberlake, 42 de ani, din 1999 până în 2000. Aceasta a rămas însărcinată la sfârșitul anului 2000, pe când avea 19 ani, după cum a povestit în cartea sa de memorii „The Woman In Me”.

Artista a mărturisit că ar fi vrut să păstreze copilul, „visând să aibă o familie” cu Justin Timberlake, dar el „nu era pregătit” să-și asume responsabilitatea de părinte și credea că sunt prea tineri.

Cântărețul se pare că a rupt tăcerea cu privire la declarațiile lui Britney Spears, după ce inițial a refuzat să comenteze despre ceea ce este scris în cartea ei de memorii, potrivit Cairns Post.

Artistul a susținut un concert joi seară, la Fontainebleau din Las Vegas și a cântat hitul său celebru „Cry Me a River”, care se pare că vorbește despre relația sa cu Britney.

Citește și
Motivul pentru care Justin Timberlake și-a cerut scuze de la Britney Spears, după 20 de ani
Motivul pentru care Justin Timberlake și-a cerut scuze de la Britney Spears, după 20 de ani

Potrivit participanților la eveniment, Justin a făcut aluzie la Spears înainte de începerea melodiei, părând să rupă tăcerea în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public.

După ce a apucat microfonul, Timberlake a spus publicului: „Fără lipsă de respect”, deși nu este clar dacă a făcut aluzie la faptul că nu a avut nicio intenție cu cântecul față de vedetă sau dacă a spus mulțimii să rămână respectuoasă față de fosta sa iubită.

Oricum ar fi, este un răspuns surprinzător din partea lui Timberlake, care în trecut a făcut numeroase remarci nu foarte plăcute despre Spears.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult