Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Expoziție de pictură și sculptură în București: “Interpretări de adevăr”. Vernisaj până la sfârșitul lunii februarie

Rebeca Dumitru, medic și artist plastic - cu pseudonimul artistic ”Agape’s Reign” - prezintă în premieră expoziția de pictură și sculptură “Interpretări de adevăr”.

Vernisajul are loc în data de joi 15 februarie 2024, orele 18:30, în holul central al Hotelului Grand Continental din București.

Expoziția se va întinde pe durata a două săptămâni.

Abordarea inedită pe care Rebeca Dumitru o prezintă, anume o combinație de pictură si modelaj pe pânză, ”o face o apariție unică pe piața de artă din România” - se arată într-un comunicat de presă.

“Realizarea acestei expoziții reprezintă pentru mine încununarea unui parcurs artistic personal, a unui mod de exprimare în care mă regăsesc total, și totodată un prilej de mare împlinire și sper ca ceea ce fac să aducă bucurie celor care vor călca pragul Hotelului Grand Continental pe parcursul ultimelor două săptămâni ale lunii februarie”, a declarat Rebeca Dumitru, conform sursei citate.

Citește și
dali ilikeit
Experiență VR în cadrul expoziţiei "Universul lui Salvador Dalí" de la București. Ce au pregătit organizatorii

O parte din profitul obținut din vânzãri va fi donată pentru susținerea proiectului districtual “Drogurile - de la fascinație la dependență.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult