Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este Radhika Merchant, mireasa anului 2024. Ea și Mukesh Ambani formează sunt prieteni din copilărie | FOTO

La Mumbai este în plină desfășurare ceea ce presa denumește frecvent „nunta regală a Indiei”, un omagiu adus statutului deținut de familia socrului mare.  

Mirele este fiul celui mai bogat om din Asia, iar mireasa este și ea fiică de magnat. Sărbătoarea fastuoasă a început în martie și a continuat de atunci cu diverse evenimente. Aseară a fost nunta propriu-zisă, marcată printr-o ceremonie hindusă.

Cine este Radhika Merchant

Mirii, amândoi în vârstă de 29 de ani, se cunosc din copilărie și formează un cuplu de multă vreme. Anant este fiul cel mic al lui Mukesh Ambani - cel mai bogat om din Asia și al nouălea cel mai bogat din lume, cu o avere estimată la 120 de miliarde de dolari.

Mireasa Radhika Merchant este fiica unui magnat indian din domeniul farmaceutic și lucrează ca director de marketing la compania tatălui.

Citește și
nunta india
Nunta anului în India. Ce vedete vor fi prezente la marea petrecere a fiului miliardarului Mukesh Ambani

Ca în povești, nunta propriu-zisă ține trei zile - de vineri până duminică - într-un uriaș complex pentru evenimente deținut de familia mirelui în Mumbai - capitala financiară și cinematografică a Indiei.

Prim-ministrul Indiei, Narendra Modi, va fi prezent pentru scurt timp, deși nu este oficial pe lista de invitați. În schimb participă doi foști premieri britanici - Boris Johnson și Tony Blair. David și Victoria Beckham sunt, de asemenea, printre oaspeți, alături de cele mai mari staruri de la Bollywood, precum Priyanka Chopra și Shah Rukh Khan, sportivi și muzicieni din întreaga lume.

Fostul luptător de wrestling convertit în rapper și actor, John Cena, este prezent, la fel ca surorile Kardashian - celebritățile mondene din America.

De-a lungul anilor, familia Ambani nu s-a ferit să-și etaleze opulența: are cea mai scumpă reședință din lume – un „conac zgârie-nori” cu 27 de etaje care domină Mumbaiul. În 2018, nunta fiicei miliardarului a costat aproape 100 de milioane de dolari.

Însă, chiar și pentru familia Ambani, festivitățile - care au început încă din martie - au depășit orice imaginație în privința afișării ostentative a bogăției.

Estimările arată că întregul spectacol nupțial va costa probabil peste 600 de milioane de dolari – o sumă uluitoare ce reprezintă totuși doar jumătate de procent din averea familiei Ambani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult