Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Brooke Shields, în costum de baie. Cum arată actrița din ”Laguna albastră” la 52 de ani

Actrița Brooke Shileds, cunoscută în România în special pentru rolul din filmul ”Laguna albastră” a provocat admirația fanilor și presei internaționale după ce a pozat în costum de baie.

Frumoasa actriță are acum vârsta de 52 de ani, iar cei de la revista americană People își avertizează cititorii că pozele pe care ea le-a postat pe contul de Instagram nu sunt dintr-o nou film al seriei ”Laguna albastră”, ci sunt doar câteva momente de relaxare ale lui Brooke Shields.

Potrivit People, actrița s-ar fi decis să pună mai multe imagini cu ea în costjm de baie pe rețelele de socializare datorită fiicei sale, Rowan Francis, în vârstă de 14 ani, care a încurajat-o să facă asta.

”Niciodată nu m-am lăudat pe mine sau corpul meu. Simțeam că e ceva indulgent sau greșit. Întotdeauna purtam costume de baie care acopereau tot, în special fundul. Iar fiica mea cea mare a zis: „Auzi, știi ce? Nu poți să porți chestia aia peste fund. Acoperă tot și pare să arate mai mare„. Așa că ea mi-a găsit un nou costum de baie, care avea toate chestiile alea scoase, iar eu eram îngrozită.

Dar soțul meu mi-a zis: „Costumul ăsta de baie arată super. Rowan are dreptate. Dacă arăți puțin mai mult este mai bine„. Așa că a trebuit să învăț de la ea. Mi-a zis: „Mamă, ai un fund grozav, nu știu de ce trebuie să-l acoperi!” - a povestit Brooke Shields într-un interviu acordat revistei Health.

Citește și
danielle herrington sports illustrated
Danielle Herrington, al treilea model de culoare care ajunge pe coperta Sports Illustrated

Actrița în vâsrtă de 52 de ani este căsătorită cu Grier Henchy și are două fete, Rowan, de 14 ani, și Grier Henchy, de 11 ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult