Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Beyonce, apariție spectaculoasă în Brazilia la premiera filmului ei "Renaissance World Tour" | GALERIE FOTO

Beyonce și-a făcut apariția într-o ținută spectaculoasă la sosirea în Salvador, Brazilia. Superstarul în vârstă de 42 de ani și-a celebrat filmul bazat pe imagini din concertele susţinute în turneul ei din 2023, "Renaissance World Tour".

Beyonce a ales să poarte o ținută nonconformistă, din denim: o pereche de blugi cu talie înaltă, cu un model din paiete, și o geacă asortată. Piesa de rezistență a ținutei a fost sutienul albastru, bătut cu pietre prețioase. Vedeta a accesorizat totul cu o pereche de pantofi argintii și o pereche de ochelari de soare albi.

Artista s-a lăsat fotografiată pe treptele avionului ei privat în valoare de 40 de milioane de dolari, scrie Daily Mail.

Filmul cu Beyonce este o producţie cinematografică despre turneul ei mondial din perioada mai-octombrie 2023, care a inclus 57 de concerte în 40 de oraşe din America de Nord şi 14 oraşe din Europa.

„Renaissance: A Film By Beyonce” a fost distribuit în Statele Unite, Canada şi Mexic începând de pe 1 decembrie 2023.

Citește și
Beyonce
Scandal cu Beyonce, acuzată că și-a albit pielea, să arate ca o femeie albă. Mama sa o apără: M-am săturat de voi, rataților!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult