Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Amalia Enache: „Am aflat lucruri pe care nu le știam despre Nicolae Ceaușescu”

Your browser doesn't support HTML5 video.

„Tovarășu’ – Facerea, gloria și desfacerea unui dictator”, documentarul lansat pe VOYO care urmărește îndeaproape viața șefului de stat al Republicii Socialiste România, Nicolae Ceaușescu, continuă să surprindă.  

De la un început marcat de singurătate și închisoare, la anii de dictatură, documentarul lansat pe 6 decembrie pe VOYO surprinde ascensiunea, perioada de glorie și căderea fostului lider comunist și aduce în premieră documente, dovezi și povești din acea perioadă.

Documentarul aduce în prim-plan, printre altele, și detalii mai puțin știute despre viața dictatorului Nicolae Ceaușescu.

Premiera a avut loc exclusiv pe VOYO, dar unele vedete au avut privilegiul de a vedea deja primul capitol, în cadrul unui eveniment organizat special cu această ocazie, la Casa Ceaușescu.

Prezentatoarea de la Știrile PRO TV Amalia Enache a urmărit deja primul capitol din cel mai nou documentar de pe VOYO și a rămas surprinsă de ceea ce a aflat despre Tovarășu’.

Citește și
beach please gopo
Decernarea Premiilor Gopo, prezentată de Amalia Enache, LIVE pe VOYO de la ora 19:00

Amalia Enache: „Mi se pare că e excelent făcut, ca o lentilă pentru anii ăștia în care suntem acum. De fapt, mi se pare că asta înseamnă că îl face mult mai obiectiv. Eu am aflat lucruri pe care nu le știam și credeam că știu destul de bine biografia lui Nicolae Ceaușescu. Eu i-am văzut și celelalte două documentare ale lui. Plec foarte încântată acum că avem „lentila” de 2023 despre bucata asta foarte importantă din istoria noastră. Mă bucur că jumătate din sală a fost ocupată de oameni foarte, foarte tineri”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult